ÖYKÜ YAZMA  ATÖLYESİ 4 NİSAN'DA!
Bir yazar için en iyi okul, metnine yönelik eleştirel bir bakış kazanmasını sağlayan yazar ve eleştirmenlerdir. Bu atölyenin amacı da hem katılımcıların kendi metinlerine yönelik bu bakışı kazanmasını sağlamak hem de atölye yürütücüsünün deneyim ve birikimi ışığında yapacağı eleştirilerden yazmanın kimi kurallarını öğrenmesini sağlamaktır. Edebiyatta doğru ölçütler edinmek ve teknik bazı konularda yetkinleşmek için çok okumak ve yazarlık alanında belli bir birikim ve deneyime sahip, bakış açısına güvendiğiniz kişiler tarafından eleştirilmek gerekir. Irmak Zileli yürütücülüğünde gerçekleşecek Öykü Yazma Atölyesi, bu ikisini bir arada gerçekleştirmeyi hedefleyen bir deneyim olacaktır.
24 Mart 2024
Senaryo Stüdyosu'nda Yeni Dönem
Yeni sezon atölyelerimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler. Yeni tarihleri ve sınıflarıyla tüm atölyelerimiz için kayıtlar devam ediyor:
30 Kasım 2023
PROSPEKTÜS 2  YENİ DÖNEM 29 NİSAN'DA BAŞLIYOR!
Senaryo Stüdyosu’dan, donanımınızı artıracak, senaryo bilginizi bir adım ileriye taşıyacak zengin bir eğitim paketi daha geliyor: Prospektüs 2
15 Ocak 2023
En iyi 5 Senaryo Yazılımı (2022)
‘Senaryo Stüdyosu’ için 2022’de aktif olarak kullanılan senaryo yazım programlarını inceledik. Siz de aşağıdaki listeyi inceleyip yazmayı planladığınız senaryo için en uygun yazılımı bulabilirsiniz.
17 Mart 2022
Spencer’dan Licorice Pizza’ya: Neden kadınlar filmlerde aniden koşmaya başlıyor?
Yeni filmler, ana kadın karakterlerin sokaklarda koşturduğu sahnelerle ön plana çıkıyor. Sinema nihayet gerçek hayatın ritmini mi tutuyor?
17 Mart 2022
Başlangıç Tarihi: 24 Mart
Ata Egemen Çakıl’ın “Anime ve Manga Atölyesi” hâlâ süren “Atölyeni Al, Gel” çağrımızdan doğan ilk atölye. Ustalar, türler ve çözümlemelerle anime ve manga mirası hakkında bilgi edinip, bu alanda üretmek isteyenlere olanak tanıyor.
11 Ocak 2022